Međunarodni sajam medicine REMEDIUM 2015

remedium 2015 plakat-thumb

Međunarodni sajam medicine REMEDIUM 2015


Simpozijum:

Interna medicina u porodičnoj medicini

Međunarodni sajam medicine REMEDIUM 2015

6-8 MAJ 2015 TUZLA-HOTEL TUZLA

Jedinstvena sajamska manifestacija namjenjena je zdravstvenim radnicima i uposlenicima zdravstevnog sektora u najširem smislu jer je planirano da se kroz brojne prateće sadržaje Sajma ostvare snažnije veze između zdravstvene struke, renomiranih proizvođača i distributera lijekova, medicinske opreme i potrošnog materijala, predstavnika zavoda zdravstvenog osiguranja, kreatora zdravstvene politike i onih koji se njenom sprovedbom svakodnevno bave.

Bilo da se bave zdravstvenom zaštitom primarnog, sekundarnog ili tercijarnog nivoa vjerujemo da ćese imati dosta toga za čuti, spoznati i naučiti.

Cilj organizatora je da ovakvo okupljanje rezultira stvaranjem povoljnijeg okruženja za unaprijeđenje zdravlja ljudi, bržim razvojem medicine, lakšim predstavljanjem novih tokova i tehnologija, boljim poslovanjem u zdravstvu, ali i da omogući jednostavniju komunikaciju među članovima zainteresovanih kolektiva u zdravstvu.

Veliki broja ljekara naše ustanove će takođe aktivno uzeti učešće na ovom sajmu u svopjstvu predavača ali i ostvarivanja novih kontakata sa drugim instiucijama.

remedium 2015 plakat

program-sajma

Podijeli na socijalnim mrežama...