Posjetili smo Hajru Arnaut majku poginulog borca

20289922 10213435899000246 1289489505 n

Posjetili smo Hajru Arnaut majku poginulog borca

ORGANIZACIJA DEMOBILISANIH BORACA
Organizacija demobilisanih boraca Doma zdravlja Tuzla tokom čitave godine redovnim aktivnostima brine o svojim članovima. Delegacija na čelu sa Enensom Šiljkom,predsjednikom i članovima Ružicom Grgić i Almirom Avdićem, posjetila je Hajru Arnaut majku poginulog borca. Organizacija demobilisanih boraca Doma zdravlja Tuzla tokom čitave godine redovnim aktivnostima brine o svojim članovima. Delegacija na čelu sa Enensom Šiljkom,predsjednikom i članovima Ružicom Grgić i Almirom Avdićem, posjetila je Hajru Arnaut majku poginulog borca.

Gospođa Hajra je u poznim godinama a osim toga imala je i moždani udar.Njeno stanje i njen život naša je briga i zato želimo da smo uvijek tu,pri ruci ako bilo šta treba,kazao je Enes Šiljak predsjednik organizacije ODB-a  Doma zdravlja.

Zadovoljstvo nam je biti sa gospođom Hajrom koja je bez obzira na sve a posebno godine uvijek spremna na fotografisanje i na razgovor.Tradicionalno svaki puta kada dođemo naša organizacija obezbijedi paket za gospođu Hajru i jednokratnu pomoć u visini od 100 kovertibilnih maraka.

Nama je čast i zadovoljstvo biti dio priče u kome emocijama ima mjesta ali takođe i prostora za neke druge razgovore jer majka Hajra nikada nepropušta priliku da nas upita kako je stanje kod nas u zdravstvu kao i o nekim drugim stvarima.

Nakon svake posjete osjetimo onaj emocionalni dirljivi dio života sa saznanjem da ćemo opet doći jer majka Hajra Arnaut je zaista istinski jaka osoba i jedna je od onih koja je u našim aktivnostima na prvom mjestu,kazali su članovi delegacija Ružica Grgić i Almir Avdić.

Podijeli na socijalnim mrežama...