UNICEF – pismo zahvalnosti

dzlogo

UNICEF – pismo zahvalnosti

Nakon što smo ugostili delegaciju Izvršnog odbora UNICEF-a, koja je od 14. do 17.04.2013. godine boravila u posjeti Bosni i Hercegovini, a tako i našoj ustanovi, te centru za Rani rast i razvoj, dobili smo pismo zahvalnosti koje prenosimo u cijelosti.

Hvala što ste podržali posjetu delegacije Izvršnog odbora UNICEF-a Bosni i Hercegovini

Poštovani Dr. Brigić
Volljela bih da izrazim svoju najiskreniju zahvalnost zbog vašeg sastanka sa članovima Delegacije Izvršnog odbora UNICEF-a tokom njihove posjete BIH-i prošlog mjeseca.
Članovi Delegacije su bili veoma zadovoljni sastancima i posjetama u državi i zahvalni zbog mogućnosti da se susretnu sa tako mnogo ljudi posvećenih tome da učine BIH boljim mjestom za djecu. Oni su bili impresionirani koracima koji se poduzimaju na različitim lokacijama u raznim oblastima krenuvši od Razvoja djece, Socijale zaštite i Inkluzije, te do Inkluzivne edukacije i Zaštite djece.
Saradnja sa vama je bila veoma važna jer je omogućila članovima Izvršnog odbora da bolje razumiju izazove u zemlji i da, iz prve ruke, dobiju zahvalnost za naš zajednički trud da se popravi položaj/situacija djece i porodica u zemlji.

Iskreno vaša,

Florence Bauer
Predstavnica
UNICEF Bosne i Hercegovine

Podijeli na socijalnim mrežama...