URUČENA VRIJEDNA DONACIJA TUZLANSKOM DOMU ZDRAVLJA

IMG 1435

URUČENA VRIJEDNA DONACIJA TUZLANSKOM DOMU ZDRAVLJA

Farmaceutska kompanija KRKA,d.d. Novo Mesto Slovenija,predstavništvo za Bosnu i Hercegovinu uručila je vrijednu donaciju Epsonov dublex printer.

Donaciju su preuzeli direktor ustanove prim.dr.Suad Bijedić i pomoćnik direktora za medicinska pitanja prof.dr.Samir Mačković. Uručujući zahvalnicu predstavnici Krke Jasmini Safur direktori su se zahvalili na kontinuiranoj podršci koju ova kompanija daje tuzlanskom Domu zdravlja. Ovaj savremeni dvostrani laserski štampač čija je vrijednost 1000 KM,izuzetno će pomoći Službi za medicinsku dijagnostiku kojoj je prijeko neophodan, kazao je direktor ustanove Prim.dr.Suad Bijedić.

Predstavnice Krke,Jasmina Safur kazala je da ova kompanija želi kroz ovakav vid donacija što više omogućiti olakšavanje rada Službama koje zbog obima posla imaju potrebu za savremenim aparatima svih vrsta,kazavši takođe da je Farmaceutska kompanija Krka prije, a takođe će i dalje podržavati tuzlanski Dom zdravlja. Nabavakama i donacijama medicinskih ali i drugih aprata postiže se zajednički cilj a to je kvalitetnije pružanje medicinskih usluga ka krajnjem korisniku, istakla je Jasmina Safur.

Podijeli na socijalnim mrežama...