ZANIMLJIVOSTI IZ DOMA ZDRAVLJA

getattachment1

ZANIMLJIVOSTI IZ DOMA ZDRAVLJA

getattachment2

Nedavni događaji vezani za neugodnu situaciju koju je svojim ponašanjem uzrokovao jedan od pacijenata u Službi hitne medicinske pomoći dobio je svoj sretan završetak.

Nakon što su snimci sa sigurnosne kamere objavljeni u dnevniku RTV TK pacijent je ubrzo zatim stigao u Službu u kojoj je napravio neugodnosti svojim ponašanjem i izvinio se cjelokupnom osobloju time davši doznanja da su svi regularno obavljali svoj posao.

U jednom lijepom ambijentu i razgvoru sa zaposlenicima Službe pacijentovo izvinjenje je prihvaćeno a zaposlenici SHMP Doma zdravlja Tuzla su istakli da ponekad mogu i razumjeti ljude kada su nečim revoltirani ali da to neznači da mogu kako hoće i kada hoće svoje nezadovoljstvo izražavati u Službi koja je 24 sata na raspolaganju građanima Tuzle  i koja je kao takva jedna od najboljih u BiH.

Pacijent je nakon razgovora i opuštenog druženja sa zaposlenicima naše službe otišao vidno zadovoljan obećavši da se više ekscesi od strane njega neće ponoviti i još jednom pohvalivši trud kao i raztumijevanje koje su zaposlenici kao pravi profesionalciu pokazali prilikom „neugodne“ situacije.

 

Podijeli na socijalnim mrežama...