ZAVRŠENA 9.ŠKOLA ULTRAZVUKA DOJKE

IMG 4341

ZAVRŠENA 9.ŠKOLA ULTRAZVUKA DOJKE

Deseta je jubilarna godina odkako su JZNU Dom zdravlja „Dr Mustafa Šehović“ Tuzla i Ljekarska komora tuzlanskog kantona pokrenule školu ultrazvuka abdomena i dojke. Tim više možemo biti zadovoljni dosada urađenim a kandidati pokazuju izuzetan nivo znanja i sigurnost za budućnost u oblasti ove dijagnostike. Ovo je rekao prim. dr. Suad Bijedić dikretor Doma zdravlja Tuzla uputivši iskrene čestitke ljekarima koji su završili 9. po redu školu ultrazvuka dojke.

Pohvale na znanje stigle su i od profesora doktora Slavice Beneš Mirić,mentorice škole, koja je istakla da je svaki put generacija koja dolazi izuzetno motivisana da nauči i usavrši u praksi ultrazvučnu dijagnostiku.
Iskrene čestitke uputio je i prof. dr. Samir Mačković, pomoćnik direktora za medicinske poslove i želju da svi ljekari koji su završili ovu školu u budućnosti postižu što veće i bolje rezultate prilikom rada sa pacijentima.

Devetu školu ultrazvuka dojke uspiješno su završili:
dr. Admer Alatić, Gračanica, dr. Razija Dedić, Zenica, dr. Lejla Moranjkić, UKC Tuzla, dr. Oliver Radoš, Žepče i dr. Ana Šimunović iz Viteza. {nomultithumb}

Podijeli na socijalnim mrežama...